3ο καλοκαιρινό Φεστιβάλ Επιταλίου

Γιάννης Αδαμάκος "Διαδρομές" έκθεση ζωγραφικής

Πρόγραμμα:

18 ΙΟΥΝΙΟΥ
26 ΙΟΥΝΙΟΥ
8 ΙΟΥΛΙΟΥ
23 ΙΟΥΛΙΟΥ

ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΔΑΜΑΚΟΣ “Διαδρομές”

Με ένα μεγάλο καλλιτεχνικό γεγονός ξεκινά το 3ο Φεστιβάλ Πολιτισμού Επιταλίου.
Ο διεθνούς φήμης ζωγράφος Γιάννης Αδαμάκος, που έλκει την καταγωγή του από το Επιτάλιο, μας τιμά με την παρουσία του εγκαινιάζοντας την έκθεση με δικά του έργα με τίτλο «Διαδρομές».
Η έκθεση θα φιλοξενηθεί και θα εγκαινιάσει ταυτόχρονα τον νέο εκθεσιακό χώρο του πολυχώρου πολιτισμού «Επί της αλός» στο αρχοντικό Μαστροβασιλόπουλου.
Τα εγκαίνια θα πραγματοποιηθούν στις 18 Ιουνίου 2022 στις 20:30 παρουσία του ίδιου του καλλιτέχνη.
2ος Διαγωνισμός Ζαχαροπλαστικής
 
Την Κυριακή 26 Ιουνίου θα διεξαχθεί ο 2ος Διαγωνισμός Ζαχαροπλαστικής που διοργανώνει ο Πολιτιστικός Σύλλογος Επιταλίου, «Επί της Αλός», στην πλατεία του χωριού.
Σεφ ζαχαροπλαστικής έχουν κληθεί να δοκιμάσουν τις δημιουργίες σας, να βαθμολογήσουν και να αναδείξουν τα καλύτερα γλυκά. 
Σκοπός, ωστόσο της εκδήλωσης δεν είναι η ανάδειξη του καλύτερου γλυκού αλλά να δοθεί ένα κίνητρο, μια αφορμή στις γυναίκες του χωριού και της ευρύτερης περιοχής να συμμετέχουν σε μια δημιουργική διαδικασία με δικές τους παρασκευές.
 
Τα «Χρώματα της Ήλιδας» στο Επιτάλιο
 
Τα Χρωματα της Ηλιδας συνεχίζουν τις καλοκαιρινές τους εμφανίσεις ύστερα από το live στη Γιορτή της Μουσικής στον Πύργο, με επόμενο σταθμό το Επιτάλιο και διοργανωτή τον Πολιτιστικό Σύλλογο Επιταλίου “Επί της αλός”.
Το πρόγραμμα περιέχει τραγούδια επιλογές από παλαιότερες παραστάσεις τους, δίνοντας έμφαση στον έντονο παλμό και διάθεση να διασκευάσουν. Μελωδίες του Σαββόπουλου, του Βαρδή και των Τερμιτών αλλά και του Τσιτσάνη, του Πλέσσα και του Χατζιδάκι με μια λίγο διαφορετική προσέγγιση.
 
 

ΜΙΑ ΒΡΑΔΙΑ “ΡΕΜΠΕΤΙΚΗ” στον “Παιδόκοσμο Επιταλίου”

Ο Γιώργος Καφεντζής και η παρέα του θα μας χαρίσουν μια ξεχωριστή “Ρεμπέτικη” βραδιά στις 23 Ιουλίου στον “Παιδόκοσμο Επιταλίου”.

 

 

Η Στέλλα Κονιτοπούλου στις 6 Αυγούστου στο Επιτάλιο